FacebookMobile AppsWat is er nieuw

Hoe u alles wat Facebook weet over uw activiteiten kunt verwijderen

Verwijder de geschiedenis van Facebook-verbindingen op andere websites en applicaties

Als u een Facebook-gebruiker bent, prowaarschijnlijk heb je er niet één keer voor gekozen om in te loggen op een site of verbinding te maken met een applicatie met je Facebook-account. Het is een gemakkelijkere methode dan gebruikers op alle websites en in alle applicaties te maken. Met Facebook verbinding maken met een applicatie of een website, brengt kosten met zich mee die je theoretisch niet voelt, maar die wel bestaan. Zodra we ervoor kiezen om verbinding te maken met Facebook op een website of in een applicatie, zal het Facebook-bedrijf weten wat ons interessegebied is en zal het advertenties en artikelen leveren op basis van deze verbindingen van ons met applicaties van derden.

Vorig jaar werd Facebook gedwongen om gebruikers toegang te geven om hun hele Facebook-accountgeschiedenis te verwijderen met websites en applicaties van derden. Hoewel het bedrijf aankondigde dat dit vanaf 2018 zal gebeuren, hebben gebruikers nu pas begin 2020 deze optie.
Het is vergelijkbaar met cookies en caches in een internetbrowser (Chrome, Firefox, Safari. Opera, enz.).
In de nieuwste Facebook-applicatie-update voor Android en iOS, Facebook introduceerde de mogelijkheid voor de gebruiker om deze geschiedenis te verwijderen.

Hoe de geschiedenis van de Facebook-accountinteractie met websites en applicaties te verwijderen

De eenvoudigste is van de mobiele applicatie voor Android of iOS. Zorg er allereerst voor dat u de nieuwste versie van de Facebook-applicatie hebt.

1. Instellingen en privacy
2. instellingen
3. Off-Facebook-activiteit
4. Geschiedenis wissen

Na deze stap wordt de hele geschiedenis van de interactie met derden gewist, maar houd er rekening mee dat het mogelijk kan zijn om in te loggen na sommige websites en applicaties waar u uw Facebook-account hebt gebruikt voor authenticatie.

Deze operatie verwijdert de zoekgeschiedenis op Facebook niet of andere toepassingsvoorkeuren. Het verwijst strikt naar de interactie van Facebook met derden.

Tags

Laat een reactie achter

Terug naar boven knop
Sluiten